Vinterhilsen fra misjonssenteret

Gautestad kurs- og misjonssenter har en rekke tilbud gjennom vinteren som vi hytteeiere kan benytte oss av. Her følger litt informasjon fra senteret. 

Styret ved kurs- og misjonssenteret ønsker at senteret skal være et sted der hyttefolket føler seg velkommen. De har drøftet og testet ulike tiltak – og har følgende arrangementer utover vinteren:

Vinterferien 2019

Senteret er åpent alle dager i vinterferien, 16. – 24. februar. Her er det mulig å leie dusj, kjøpe kioskvarer, melk og brød. På grunn av liten etterspørsel, utgår salg av VG og Fvn.  Mange hytteeiere benytter også tilbudet om å fylle vann fra kran utenfor senteret.

Vinterferiebasar
Lørdag 23. februar kl. 17.00 er det tid for den tradisjonsrike vinterferiebasaren. Da blir det salg av lapskaus og annet godt fra kl. 16.30 og basaren med flotte gevinster starter kl. 17.00. Inntektene fra basaren går til drift av senteret.

Påska 2019

Senteret er åpent alle dager i påskeferien, 13. – 22. april. I påskeuken fra onsdag til 2. påskedag er det påskeleir. Hver kveld kl. 19.30, samt skjærtorsdag, langfredag og 1. påskedag kl. 10.00, vil det være møter med mye sang og musikk, der også hyttefolket er hjertelig velkomne. Talere er Nils Kåre Strøm og Arne Arnesen.

Påskebasar
Påskeaften lørdag 20. april kl. 16.00 arrangeres den store påskebasaren. Du kan kjøpe middag og kaker, samt prøve lykken på den tradisjonsrike basaren med åresalg og fine gevinster. Det blir fort mange folk – så vi anbefaler å være tidlig ute.

Se hele vinterhilsenen fra misjonssenteret her.