Dugnad lørdag 13. mai

Lørdag 13. mai er det felles dugnad for alle hytteeierne i Vestre Gautestad Vel. Vi møtes ved søppelbodene i krysset Trengslemyrveien/Tvitjønnåsen kl. 10. Her finner du praktisk informasjon om dugnaden. 

Hovedjobben under årets dugnad blir å rydde lang veien, samt rydde på utsiktsplassen øverst i Tvitjønnåsen. Styret har befart veien sammen med grunneier i forkant. Brøytebilen hadde problemer med å komme seg fram langs veien i vinter på grunn av snøtunge trær, derfor samles vi til felles dugnad for første gang på flere år.

Vi håper alle gjør sitt beste for å stille – og blir vi mange nok, deler vi oss i arbeidslag. Styret  i velforeningen stiller med arbeidsledere og utstyr. Har du motorsag, kan du gjerne gjøre den klar på hytta, slik at du kan hente den ved behov. Vi trenger også folk som kan rydde bort det vi sager ned – så her kan alle bidra.

Vi møtes kl. 10 ved søppelbodene i krysset Trengslemyrveien/Tvitjønnåsen. Ta gjerne med litt kaffe og kaffemat – det er lov å ta pauser og en hyggelig prat med en hyttenabo 🙂

Det er IKKE værforbehold. Vel møtt til en hyggelig formiddag på Gautestad 🙂

Hilsen styret