Gautestad

Gautestad ligger i Evje og Hornnes kommune ved inngangen til Setesdalen, et populært hytteområde i flott natur, 500 – 600 meter over havet.

Slik kommer du til Gautestad
Gautestad ligger 17 kilometer fra nærmeste tettsted, Evje. Det er 90 km til Arendal og 80 km til Kristiansand. Til Oslo er det 367 km, og til Stavanger 232 km.

Kjører du på riksvei 9 fra sør, passerer du Evje sentrum – og etter noen hundre meter tar du av til høyre ved Evje kirke. Fra riksveien følger du skilting til Gautestad, og du kjører forbi Flatebygd og Høgås på veien til hyttefeltet på Vestre Gautestad.

Misjonssenteret
I starten av hytteområdet ligger et kurs- og misjonssenter drevet av NLM. Her kan hyttefolk hente vann fra utvendig kran gjennom hele året, og når senteret er åpent er det mulig å leie dusj og kjøpe dagsferske aviser og kioskvarer.

I vinterferien og påskeferien arrangeres det basar som er godt besøk av hyttefolk i området. Velforeningen arrangerer sine årsmøter her onsdagen i påskeferien. Mer informasjon om Misjonssenteret og aktivitetene her kan du finne på senterets egne nettsider.