Påskehilsen fra velet

Påsken nærmer seg og i år blir det dessverre ikke påskefeiring på Gautestad. Vi skulle gjerne vært der, men vi oppfordrer alle til å følge de retningslinjer som blir gitt av sentrale myndigheter. Så får vi håpe at det ikke blir for lenge til vi igjen kan ta turen opp til hytta.

Som tidligere nevnt er årsmøtet utsatt. Nåværende styre fortsetter i sine funksjoner inntil videre.

Vi kommer tilbake med årsmøtepapirer når vi kan sette ny dato for årsmøte.

Vi i styret vil ønske dere alle en riktig god påske og ser frem til at vi kan treffes igjen på Gautestad.

Hilsen Kai Kyllingstad, styreleder
Informasjon om den tradisjonsrike påskebasaren

Gautestad kurs- og misjonssenter har grunnet situasjonen stengt sin virksomhet og det blir derfor ingen påskebasar. Basaren er en viktig inntektskilde som de nå går glipp av. I tillegg mister de en del leieinntekter fremover.

Senteret er viktig for mange hytteeiere. Det er muligheter for å hente vann, det er kioskdrift i feriene og ikke minst har vi tilgang til HJERTESTARTER dersom det blir behov for det. I tillegg kan vi leie lokaler til årsmøter.

Senteret har et eget lotteri gående frem til 20. mai. Det koster 10 kroner per lodd, og det er mange flotte gevinster. Ønsker du å kjøpe lodd og dermed støtte senteret, kan du bruke:

Vipps til  94 49 92 51 (Ivar Mykjåland) eller bankkonto 3126 24 24696.  Husk å merke det med navn og telefonummer.

Gevinster i lotteriet: