Vinterferien på Gautestad

Det er snart vinterferie – og vi håper mange hytteeiere får ei flott ferieuke på Gautestad! All snøen som er kommet lover godt for fine skiturer i området – følg løypemaskinen live på Skisporet.no.

Gautestad kurs- og misjonssenter har åpent hele vinterferien – med en rekke tilbud for hyttefolket.

Overnatting
Får du ekstra gjester på hytta, er det mulig å leie rom til overnatting på senteret.  Pris for overnatting med frokost og eventuell nistepakke til skituren er kun kr 350,- pr. døgn (kr 120,- ekstra ved leie av sengetøy). Kontakt senteret direkte på post@gautestad.no for å bestille.

Middag
I vinterferien er det også mulig å bestille middag to ettermiddager mellom kl. 16 og 18. Gi gjerne beskjed i forkant om dere vil benytte tilbudet:
Mandag 19. februar serveres kjøttkaker med dessert og kaffe til kr 130,-/100,-.
Tirsdag 20. februar serveres taco med dessert og kaffe til kr 100,-.

I tillegg er det mulighet til å leie dusj, kjøpe kioskvarer, melk, brød og dagsferske aviser. Mange hytteeiere benytter også tilbudet om å fylle vann fra kran utenfor senteret.

Vinterferiebasar
Lørdag 24. februar kl. 17.00 er det tid for den tradisjonsrike vinterferiebasaren. Da blir det salg av lapskaus og annet godt fra kl. 16.30 og basaren med flotte gevinster starter kl. 17.00. Inntektene fra basaren går til drift av senteret.