Hytterenovasjon – viktig påminnelse før påskeferien

Vi minner hytteeiere på at de tre hytterenovasjonsbodene som er plassert i vårt hytteområde, kun skal brukes til ordinært avfall. I det siste har vi observert at bodene brukes til avfall som hytteeierne selv må levere som storavfall på Syrtveit avfallsplass.

Det står informasjon om sortering av avfallet på døra inn til boden, og madrasser, møbler, dusjkabinetter og andre store ting hører ikke hjemme i avfallsbodene. Bildene er tatt de siste ukene av hytteeiere som har sendt dette til styret.

Følgende avfall skal leveres på gjenvinningsstasjonen på Evje:
Alt av elektriske artikler som: Kjøkkenmaskiner, lamper, lyspærer, radio, tv, kjøle/fryseskap, komfyr, drill og oljeovner m.m. Kjemikalier, plantevernmidler, batterier, eternitt, maling, møbler, TV/radio, vinduer/dører, porselen, drikkeglass, treverk, metall, bildekk, hageavfall og glava/rockwoll

Mer informasjon om hytterenovasjon på Evje finner du her:
http://www.e-h.kommune.no/renovasjon.405782.no.html

Tømmekalender og åpningstider på Syrtveit avfallsplass på Evje finner du her:
http://www.tjenestekatalog.no/vis/52443049/Evje+og+Hornnes+t%C3%B8mmekalender+1.+halv%C3%A5r+2014.pdf